Rózsavölgyi fotó
fényképezés iskolákban IKARUSZ  autóbuszban
Hétfő, 2024-06-24, 10:46 AM


RSS
Főoldal
Honlap-menü
Keresés
Statisztika
Társ oldalaink:
 • www.rozsavolgyifoto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.fotobusz.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • Csak utórendelésként korlátlanul rendelhető !
   
   - üres fénykép nélküli kulcstartó      3,5 x 4,5 cm-es igazolvány fényképhez
   - üres fénykép nélküli kulcstartó      2,5 x 3,5 cm-es bélyegkép  fényképhez
   - üres fénykép nélküli hűtőmágnes  4,5 x 6 cm-es hűtőmágnes méretű fényképekhez
   
    pl: trafikosoknak, viszonteladóknak, 50 db-os kiszerelésben, nagykereskedelmi áron is rendelhető kulcstartó, vagy hűtőmágnes  (kérem telefonon egyeztessünk)
   
   

   

   

  darabonként utólag rendelhető kulcstartók. Csak az "AKCIÓS" -ként rendelt képekhez van 2 db kulcstartó csomagolva. Ha csak igazolvány képet kér, mást nem akkor nincs kulcstartó a csomagban, de korlátlan számban pénzért rendelhető.      Igazolványkép + csoport kép, NEM akciós!

  "üres" fénykép nélküli kulcstartók vásárolhatók, 35x45 mm-es kép számára. Bélyegképekhez kisebb 24x35 mm-es változatban is kapható. Ha kevés a "hűtőmágnes" csomagba csomagolt 2 db hűtőmágnes, utólag még korlátlan számban rendelhet
    Kifutó színek,(pink, halványkék, neon zöld, sárga). 12 féle színben gyártják, nem tudunk ekkora raktárkészletet tartani. Ha elfogy már csak átlátszó színben rendelhető.

  Utórendelés, postai utánvéttel:  RENDKÍVÜL DRÁGA !!!  pl: 900 Ft értékű csomag ára a boríték méretétől, és súlyától függően kb: 1.450 - 1.850 Ft + a 900 Ft-os, fénykép értéke...... több mint 2.700 Ft lenne. Ön dönt, Mi előre jelezzük a várható költségeket. Mi továbbra is csak a megrendelő lapon előre jelzett összegeket kérjük, a többi költség a Posta költség.

  Rózsavölgyi és Társa Fotó Kft. 2131. Göd Pesti út. 79. Tel: +36 (27) 345-246
  uCoz