Rózsavölgyi fotó
fényképezés iskolákban IKARUSZ  autóbuszban
Vasárnap, 2024-07-14, 11:00 PM


RSS
Főoldal
Honlap-menü
Keresés
Statisztika
Társ oldalaink:
 • www.rozsavolgyifoto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.fotobusz.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • Pesti út 79: a Gödi "központi" épületünkben, munkaidőben (08-16 óráig), főleg igazolvány fényképeket készítünk, lakossági munkákat veszünk át, CD, DVD, Pendrive, CF, MS, és szinte az összes manapság használatos kártyaformátumokban.
  Hagyományos negatív filmeket már nem hívunk elő, utórendeléseket filmről korlátozott mennyiségekben vállalunk.
  Műtermi, helyszíni: a Táncsics Mihály utcai nagyobbik fotó műtermünkben a felvételeket különleges, az ADOBE PHOTOSHOP program számára"chroma key green" zöld háttéren, vagy "tükrök" segítségével készülnek. A műtermi villanóink kimondottan a "digitális" fotózásra lettek kifejlesztve, nem azonosak a mások által használt "filmes villanókhoz". Az itt készült képek számítógéppel körberajzolhatóak, és egy új (akár a megrendelő által, CD lemezen) hozott háttérképre is lecserélhetőek, a variációk száma végtelen...
  Polgári, templomi fotózás: vállaljuk esküvői fényképek készítését, Göd vonzáskörzetében, (nem az egész ország területén). Pl.: templomi, botanikus kerti, (Vácrátót), Margitszigeti, Váci Dunaparti, vagy az Ön által kért helyszíneken, az elkészített képek 10x15 cm-től, 25x38cm-ig tudjuk vállalni
  Iskolai és óvodai helyszíneken: mozgó műtermeinkben, előre egyeztetett időpontban felkeressük az óvodákat, iskolákat. A szülők számára hazaküldött megrendelő lapok alapján csak azokat fényképezzük le, akikről a szülő rendelt fényképet, és aláírta a lapot. Nem küldünk haza több ezer forint értékben előre elkészített fénykép csomagokat. Nem kényszerítjük ki, hogy a szülő megvegye mert látja. Mindenki igényei és anyagi helyzete alapján rendelhet fényképet, természetesen minden egyes fénykép csomagba ON-LINE pénztárgépes APEH nyugtát mellékelünk a törvényi előírásoknak megfelelően.
  Szabadtéri fotózás: vállaljuk bármilyen témájú fényképek készítését, Göd vonzáskörzetében, (nem az egész ország területén). Pl.: templomi, botanikus kerti (Vácrátót), Margitsziget, Váci Dunaparti, vagy az Ön által választott helyszíneken. Az elkészített képek mérete 13x18 cm-től, 25x38cm-ig változhat.

  Iskolákban, óvodákban, fényképek és fényképes ajándéktárgyak készítése szublimációs technológiával. 10x15 cm-től, 25x38 cm-ig, több méretben, Fuji Chrystal Archíve és Fuji Pearl (gyöngyház-metál) fotópapírra dolgozunk.

  Fényképezőgépeink: több darab Fuji S5Pro, NIKON D300s, SONY A-350, és hasonló kategóriájú gépek.
  Villanóink: NIKON SB-800 és 900 típusok, MIKROSAT digitális villanócsalád termékei.
  Lencséink: NIKON család termékei 12-24mm, 24-70mm
  Hátterek: amerikai ROSCO festékgyár, kimondottan a CHROMA KEY rendszerekhez kifejlesztett festéke

  Fuji FRONTIER-350-es lézeres fotó kidolgozógép.

  Ebből a gépből már két darabbal rendelkezünk. Negatív scennelésre már nincs igény, ezért a bal oldalon látható scennelő állomást lekapcsoltuk, hiába van belőle 2 db.

  Fuji FRONTIER-500-as lézeres fotó kidolgozógép, vadonat újonnan vettük, ha bármelyik "régi gép" elromlik két napon belül beüzemelhető az új.
  akár egyszerre négy munkaállomáson is feldolgozhatjuk a kéréseket. Egy német tervező iroda DELL számítógép rendszerét egyben megvásároltuk, így gyorsan, pontosan, és megbízhatóan üzemel még éveken át...
     
     
     
   
   
  Rózsavölgyi és Társa Fotó Kft. 2131. Göd Pesti út. 79. Tel: +36 (27) 345-246
  uCoz