Rózsavölgyi fotó
fényképezés iskolákban IKARUSZ  autóbuszban
Hétfő, 2024-06-24, 9:15 AM


RSS
Főoldal
Honlap-menü
Keresés
Statisztika
Társ oldalaink:
 • www.rozsavolgyifoto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.fotobusz.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • 8 db EU szabványnak megfelelő, igazolványkép (35 x 45 mm-es),  2 db fehér, 2 db szürke, 2 db zöld, 2 db kék háttérrel.  

  KULCSTARTÓ NÉLKÜL !!!

   

  8 db fénykép ára: 1.300 - 1.350 - 1.400 Ft 

  a távolságok függvényében.....

  Akkor adunk ajándék kulcstartót, ha egy másik egyéb kívánság mellé rendel igazolvány fényképet is "AKCIÓS" kérést jelölt meg.
   
  Ez a fényképcsomag NEM tartalmaz ajándék kulcstartót. Ha rendel még mellé egy másik fényképcsomagot is akkor jár a 2 db AJÁNDÉK kulcstartó.
  Kérem ez esetben feltétlenül az "AKCIÓS" kérést jelölje meg. NE tegyen két különböző sorba X-et, mert számítógépes nyilvántartásunk csak az "AKCIÓS"-ként elmentett kívánsághoz rendeli hozzá az ajándék 2 db kulcstartót.
   
  Ha Ön nem kér "második" fényképcsomagot, akkor is pluszban a megrendelő lap hátoldalán található áron korlátlan mennyiségben vásárolhat, üres fénykép nélküli kulcstartókat.
   
   
  VHS videó kazetta digitalizálás, (videó kazettáról DVD-re) nem számítógéppel, winchesteres videó másoló magnóval, több féle felbontásban és méretben, kiírás HDD-ről - DVD-re 1x sebességgel, a lemez lezárva, így tovább másolható a lemez ingyen korlátlanul, és gyorsan pl: NERO vagy más másolóprogrammal.
  Rózsavölgyi és Társa Fotó Kft. 2131. Göd Pesti út. 79. Tel: +36 (27) 345-246
  uCoz