Rózsavölgyi fotó
fényképezés iskolákban IKARUSZ  autóbuszban
Vasárnap, 2024-07-14, 10:19 PM


RSS
Főoldal
Honlap-menü
Keresés
Statisztika
Társ oldalaink:
 • www.rozsavolgyifoto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.fotobusz.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • Csak utórendelésként rendelhető !

   

   

  (képre kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti)
  (képre kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti)
   

  Megrendelés: a papírkép hátoldalán a felső sorban bal oldalon található az utórendelési szám. pl: 1a012345_0 vagy _1,  _2,  _3 a végződés. Az "aláhúzás szám utáni 0-1-2-3 szám az Ön kezében látható kész képet jelöli. Ha megadja a konkrét "aláhúzás" utáni számot akkor pont az a kép lesz a bögrén ami Önnek tetszik, azzal a háttérrel.

  e-mailben kérem ne küldjenek házi készítésű képeket, mert nem tudjuk garantáltan összeszinkronizálni, hogy a Mi képünk az Ön által küldött képpel egy bögrére kerüljön. (nem név alapján készülnek a termékek, számok alapján képeket küldünk a bögrekészítőnek)

  3 dl-es mosogató gépben mosható, mikrohullámú készülékben használható, "ORKA" bevonattal ellátott, az átlagoshoz képest plusz egy védő réteggel bevont típus..

  Mi a bögre teljes palástját 21 cm hosszan, 9 cm magasan fényképekkel, és grafikákkal díszítjük. (általában a gyermekről 2 db fénykép látható jobb és bal oldalon, így nem kell külön jobbkezes, vagy balkezest rendelni. Testvérek esetén, három vagy több gyermeknél csak középen lehet a fotót elhelyezni, a két szélén színes grafika folytatódik 21 cm szélességben. (figyelem: három, négy fős családi fotókról készült állóképet nem szerencsés bögrére tenni, mert nagyon kicsik a gyermekek arcai) Állóképek és portré jellegű (arckép) esetén lényegesen nagyobb a fej mérete, így jobban mutat. Ön dönt ha állóképes bögrét kér Mi elkészítjük!
   
  A bögréken lehetőség van az osztályról készült csoportképet is elhelyezni. Praktikus ajándék Osztályfőnököknek....
  Végzős, ballagós osztályok számára "ballagási emlék" bögre is rendelhető.
   
   
   
   
  Porcelán bögréink, "ORCA" márkájú bevonattal ellátottak. A különleges réteg miatt sokkal jobban bírják a mosogatógépet, mikrohullámú sütőt. Minden egyes bögrét, sütés után tesztelünk, vagyis a bögre sütőgép kb.: 3 perc alatt felmelegíti, 195 ºC fokra, ha elkészült Mi azonnal bedobjuk egy hideg vízzel teli edénybe. Ha a bögrében gyártás utáni "feszültség" lenne azonnal szétrobbanna darabjaira. Ha egyben maradt akkor Önnek is garantáltan egyben marad, ha hirtelen hideg vízbe teszi. (egy dolgot nem bír, ha leejtik).
   
   
  Szublimációs technológia, szublimációs bögre, szublimációs egérpad, szublimációs puzzle, szublimációs ajándéktárgyak, szublimáció, kerámia bögre, porcelán bögre, egérpad gumi bevonattal, 240 db-os puzzle
  Rózsavölgyi és Társa Fotó Kft. 2131. Göd Pesti út. 79. Tel: +36 (27) 345-246
  uCoz