Rózsavölgyi fotó
fényképezés iskolákban IKARUSZ  autóbuszban
Csütörtök, 2024-05-23, 9:10 AM


RSS
Főoldal
Honlap-menü
Keresés
Statisztika
Társ oldalaink:
 • www.rozsavolgyifoto.hu
 • www.rozsavolgyi-foto.hu
 • www.fotobusz.hu
 • www.fuji-foto.hu
 • www.iskolaifoto.hu
 • Korszerű munkaállomásokat hasznélunk
   

   
  WIN 10 Munka állomások készítik elő a fényképeket Fiatal évjáratú fotóbuszunk...
  FUJI Frontier-350-es lézeres fotókidolgozógép Nagy teljesítményű negatív scenner
  A minőség garantáltan egyforma, bárhol is fotózunk....csak egy konnektor kell. (de aggregátorunk is van készenlétben) "Parapetes" rendszerű, szagmentes fűtőtestekkel felszerelt öltöző.
  iMAC - WIN 7 vagy WIN 10 egy gépen parallel

  Amerikai "zöld háttér eltávolító" programok, legújabb 2022 júliusi verziók iMAC-en.

  iMAC gépek mellett "HACKINTOS" gépeket is használunk munka állomásnak a feldolgozás sebessége miatt. "zöld háttér eltávolító" programok gyorsabbak a MAC rendszerű gépeken.

  Telefon: +36 (27) 345-246 munkaidőben: 08-16 óráig, majd rögzítő.

  Negatívok előhívása megszünt, csak digitális adathordozórol vállalunk fénykép kidolgozást.

  Fuji Crystal Archíve fotópapírra dolgozunk, Fuji CP-48S vegyszereket használunk, a képek hátoldalán ez látható. Fuji Pearl, Gyöngyház - metál papírt is használunk.

  Árak: (mennyiség függvényében csökkennek) NINCS TRANSZFERDÍJ, NINCS * csillag jel az árak után, minden ár bruttó, nem számolunk fel hozzá egyébb költségeket.

   

  Rendelhető Fuji PEARL, gyöngyház - metál fotópapírra is fénykép 10x15, és 15x21cm-es, méretekben. A különbség látványos, leginkább úgy jellemezhető, ha valaki autót vesz rendelhet normál alap színt vagy metál színt. A kettő között elég jelentős a különbség. A hagyományos,  Fuji Crystal Archive és a Fuji PEARL fotópapír között is.

   

  Észrevette-e, hogy néhány konkurens cégnél az árlistából hiányzik a "fénykép" szó. Az oka hogy Ők digitális nyomdagéppel, vagy tintasugaras nyomtatóval, hagyományos nyomdai alapanyagra, nyomdai műnyomó papírra nyomtatnak, majd vágógéppel szétvágják a nagy lapokat a kért méretre. 

  Az tény, hogy Ők ezért tudják olcsóbban adni a "képeket"   Nem tévesztendő össze a "fényképekkel" amit hagyományos vegyszeres eljárással, lézerrel levilágítva "valódi fotópapírra" környezetbarát vegyszerekben készülnek.

  Az igényes emberek hamar észreveszik a trükköt, a képet fény felé fordítva, vagy a hátoldalon hiányzó "vizjelet" ami a minőséget garantálja

  A nyomdagépek nem tudnak a kép hátoldalára "mátrix" nyomtatóval jellegzetes feliratokat, a kép számát, a kidolgozó labor nevét felírni.

  Még egy trükk !  TRANSZFERDÍJ !!!  

  Magyarra fordítva ez abból áll, hogy egy dolgozó a CD-t, Pen-t, memória kártyát, interneten elküldött kép csomagot, megnyit egy számítógépen. Ön egy kattintásért, vagy egy CD beolvasásáért, több száz forintot fizethet. Tényleg pénzt kell kérni egy ilyen csekély erőt kiváltó műveletért ?

  Ezt burkolt áremelésnek hívják, mert ha kiszámolja: az alacsony (300 db felett tényleg alacsony) árakhoz hozzászámolja a *transzfer* díjat, esetleg a postai utánvét 980 Ft-os, költségét kiderül, hogy ugyan annyiba kerül egy "kép" mint a hagyományos valódi fotópapírra elkészített "fényképek" darab ára. Úgy reklámozzák egy fénykép csak 17-19 Ft, mindenki beveszi a cselt, nem olvassa tovább, ahol az szerepel 300 db felett!!! Száz darab alatt 39 Ft-ba kerül egy 19 Ft-os kép, felette már 29 Ft, és csak a legvégén 300 db felett, lesz 19, sőt 17 Ft.  ( esetleg + posta, 1000 Ft ). Az átlag ember nem "háromszázasával" dolgoztatja ki fényképeit.

  Nekünk is van tintasugaras, minőségi EPSON és CANON fotónyomtatónk, de ezekkel csak "szublimációs" ajándéktárgyakat készítünk, mert ahhoz a technológiához csak ez felel meg, eszünkbe sem jut fotópapírra nyomtatni, mert szemmel láthatóan más a minőség !  Csodák nincsenek, a valódi fotópapír árát euróban adják meg, amit napi árfolyamon kell kifizetni. A minőségnek ára van.

   

  Ön dönt valódi vagy csak a "fotó-realisztikus" névre keresztelt minőséget válassza...

   

  Rózsavölgyi és Társa Fotó Kft. 2131. Göd Pesti út. 79. Tel: +36 (27) 345-246
  uCoz